Webdesign en contentmanagement.

Met wie ga je werken?

Wie ben ik?

Mijn leven is ontwikkeling

Van jongs af aan was ik al creatief maar heb ik toch, gevormd door mijn omgeving, de “veilige” weg bewandeld. En dan heb ik het over opleiding en baan waar in die tijd “toekomst” in zat.

In mijn vrije tijd hield ik me bezig met fotografie en muziek. Later kwam daar design bij. Voornamelijk meubels en interieur.

Met de opkomst van internet en het begin van WordPress ging webdesign mijn interesse prikkelen.

Ik ben autodidact en heb me gespecialiseerd in het werken met de pagebuilder Elementor. Door Elementor te gebruiken kan er vanuit niets een website worden gebouwd of een bestaand thema op specifieke wensen worden aangepast.

“Improve your life through continuous self-conscious reflection. You’ll never stop growing if you never stop learning.”

- Michael Josephson_

communicatie is belangrijk

persoonlijke service vanzelfsprekend

de start

We starten met een kennismaking. Dit is geheel vrijblijvend. Hier bespreken we jouw ideeën en mijn aanbod. Als deze twee elkaar vinden kunnen we verdere afspraken maken.

elkaar leren kennen

Door persoonlijk contact kunnen de wensen goed afgestemd worden op de persoon of organisate. Wat voor de één vanzelfsprekend is hoeft voor de ander niet zo te zijn. Persoonlijk contact maakt dit makkelijker.

het proces begrijpen

Ik zal stap voor stap mijn werkproces uitleggen en je daarvan ook op de hoogte houden. Wanneer iets niet direct duidelijk is zal ik dit nog nader toelichten.

doel bepalen

Wat is het doel van jouw website? Met dit doel voor ogen kan ik een ontwerp op maat maken.

Neem vrijblijvend contact op met al jouw vragen